Cursos de Nautica Barcelona
www.cursosdenautica.cat
info@cursosdenautica.cat


 
  Anuncis - Publicitat
 
  
   Espai reservat per a la seva empresa.
Obsequiem a tots els nostres col·laboradors amb dues pàgines WEB situades a la primera pàgina dels principals cercadors.
 
Yacht Marine     Mes informacio

Venda d'embarcacions noves i d'ocasio.
Yacht Brokers. Serveis nautics. Distribuidor oficial de BENETTI SD, HATTERAS i C&N.
BARCELONA

www.yachtmarine.net


Solé, S.A.

Motors Marins Diesel, Grups Electrogens Marins i Accessoris Nautics, helices nautiques, eixos, tallacaps, etc.
Tel. 93 775 14 00 MARTORELL (Barcelona)
www.solediesel.comTechos Sabadell      Mes informacio

Suministre, col·locacio i instal·lacio de falsos sostres en alumini, P.V.C i fusta. Sostres registrables. Tabiqueria, Estanteries i Divisories en Pladur. 
Instal·lacio d'obra seca, Carto Guix. (Pladur).
Techos Sabadell. Aillament termic i acustic.
Solucions en acustica. Insonoritzacio de vivendes i locals comercials.
SABADELL

www.techossabadell.esAlbert Segura : videos & Co.  Mes informacio

Continguts audiovisuals i multimedia. Noticies reportatge i videoclip. Director de Radio Metropol. Corresponsal del Periodico de Catalunya al Valles. Corresponsal de Catalunya Radio al Valles.
Totes les webcam del mar. Webcams de l'estat del mar a Catalunya. Web cams de les comarques de Catalunya.
CERDANYOLA del VALLES (Barcelona)

www.radiometropolfm.tkla casa

Interiorisme. Reformes integrals i generals de pisos, cuines, banys. Reformes de lavabos, tendes, locals, fontaneria, electricitat. Decoracio de cuines, banys.
Arquitectura de viviendes i oficines. Climatizacio, parket, alumini, etc

C/ G irona, 93. 08009 BARCELONA
Tel. 93 459 06 50. Fax. 93 476 17 11
rlacasa@teleline.esOptica Guinart        Mes informacio

La seva optica a "El cor de la ciutat". A Sant Andreu. BARCELONA. Tot tipus de montures. Tot tipus de lentilles. Graduacio de la vista. Tensio i pressio ocular. Vidres polaritzats. Audifons. Titani. Algunes de les nostres marques: LOTUS, ARNETTE, ADIDAS, SILHOUETTE, CAROLINA HERRERA etc.
C/ Gran de Sant Andreu, 308
08030
BARCELONA
Tel. 93 311 87 06BETARA     Mes informacio

El rebost del Lluçanes. Fabrica i elaboracio de formatge, embutit i pernil artesanal. Fabricant d'alimentacio artesanal. Gastronomia i menjar mediterrani del Pirineu, Lluçanes, Osona, Vic,
Perafita, Olost. Venta on-line (online). Distribucio
d'alimentacio dietetica i artesanal mediterrania de Catalunya.
OLOST de Lluçanes (Barcelona)

www.betara.catAsbert Instal.lacions, SL.      Mes informacio

Asbert Instal·lacions, SL, Biocool, Mist and Fog,
Heat and Hot, Termigo Microclimas, Biocool. Equips Evaporatius. Terres i catifes radiants elèctrics. Radiadors halògens. Refredament de naus i locals industrials o comercials. Control d'humitat. Ventilació Industrial. Control i disminució d'olors i pols. Climatització en exteriors. Mobiliari urbá climatitzat. Solucions per al Estrès tèrmic en indústria. Climatització i Bioclimatització residencial. Projectes i assessorament professional a Arquitectes, enginyers, empreses instal·ladores. Especialitzats en Logística, químiques, alimentàries, farmacèutiques, plàstics, arts gràfiques, embalatges i relacionats. Delegacions a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona. Castellón, Huesca i Zaragoza.
IGULADA (Barcelona)

www.asbert.comDisseny Webs Barcelona     Mes informacio

Disseny Webs Barcelona. Posicionaments de pàgines webs, creació de pàgines webs, manteniment de webs, disseny de pàgines webs, redisseny de webs, posicionament de webs, dissenys corporatius de webs, alta en cercadors, posicionament de webs en cercadors, creació d'etiquetes web, enllaços amb webs de qualitat, dominis, allotjaments per a la seva web. Hosting Web.
BARCELONA (Barcelona)

www.dissenywebs.esAcademia Nautica
Floren Probanza.    
Mas informacion

Impartimos cursos de Nautica, Cursos de patron de Nacegacion Basica PNB, Cursos de Patron de Embarcaciones de Recreo PER, Patron de Yate y Capitan de Yate en: Donosti - Donostia - San Sebastian, Renteria, Oiartzun - Oyarzun, Modragon - Arrasate, Lasarte, Hernani, Pasaia, Zarautz - Zarauz, Eibar, Andoain, Azpeitia, Azkoitia, Bergara, Beasain, Tolosa, Zumaia, Zumarraga, Iruña - Pamplona, Gipuzkoa - Guipuzcoa. Cursos de nautica. Cursos de Patron. Cursos Online. Cursos On-line.
DONOSTIA - SAN SEBASTIAN (Gipuzkoa - Guipuzcoa)
www.probanza.esCORSO di
PATENTE NAUTICA     
Ma le informazioni

Patente Nautica entro le 12 miglia. Motore, vela-motore. Abilitazione La patente è obbligatoria in particolare, questa patente permette il comando di unità da diporto fino ad una lunghezza di 24 metri, restando entro le 12 miglia dalla costa. PATENTE NAUTICA VELA E/O MOTORE ENTRO LE DODICI MIGLIA.
Patente Nautica senza limiti. Motore, vela-motore. Abilitazione La patente è obbligatoria in particolare, questa patente permette il comando di unità da diporto fino ad una lunghezza di 24 metri, senza alcun limite di distanza dalla costa.
BARCELONA
www.cursosdenautica.catCURSOS NAUTICA ARGENTINA
    
Mes informacio

Realizamos Cursos de Conductor Nautico Cursos de Timonel a motor y vela, Patron de Yate, Piloto, GPS, Radio, Meteorologia Nautica, Mecanica Nautica y todo lo relacioneado con la enseñanza de la nautica deportiva.
BARCELONA
www.cursosdenautica.catCURSOS DE RAFTING,
REM, KAYAK, PIRAGUA     
Mes informacio

Una forma divertida de realitzar els Cursos de Rem, Cursos de Kayak (kajak), Cursos de Piraguamisme. Cursos de Rafting. Sortides guiades a Barcelona, Costa Brava. Sortides a rem. Vina amb els teus amics i familiars a passar-ho be amb nosaltres a Barcelona, Costa brava, Sort, La Seu d'Urgell, Llavorsi, Castelldefels, Pallars Sobira, Tarragona, Mallorca, Menorca, Eivissa, Ibiza, Formentera. Descens del Rio Sella.
BARCELONA
www.cursosdenautica.catCursos de Nautica en Barcelona

Cursos de Nautica a Barcelona, a Bcn, a Sabadell, a Cerdanyola, a Girona, a Tarragona, a Lleida. Cursos de Patro de Navegacio Basica, Patro d'Embarcacions d'esbarjo (PER) - (PEE), Patro de Iot. Lloguer d'embarcacions, vaixells, velers, motores (charters) a Barcelona i balears. Comiats de solter i comiats de soltera amb un vaixell. A la mar. Tambe anunciem la seva empresa a la nostra WEB. Anuncis de nautica, financers, edificacio, restaurants, industria, alimentacio i comerç, etc.
BARCELONA
Tels. 93 346 37 99 / 629 558 105 / 609 622 232

www.cursosdenautica.cat


 


Cursosdenautica.cat
Tel. 93.346.37.99 - 629.558.105 - 609.622.232

Contacte només des de l’estranger
Skype: Cursosdenautica.com
Telèfon: WhatsApp

Horari de trucades: de 9 a 23 hores els 7 dies de la setmana.

www.cursosdenautica.cat

info@cursosdenautica.cat


Basica Barcelona | Basica Sabadell |
Basica Girona | Basica Cerdanyola |
PER Barcelona | PER Sabadell | PER Girona |
PER Cerdanyola | P.Yate Barcelona |
P.Yate Sabadell | P.Yate Girona |
P.Yate Cerdanyola | Vela Barcelona |
Vela Sabadell | Vela Girona | Vela Cerdanyola |
Com | Llevant i Murcia | Banderas |
Mapa Web |